27.8.2024 14:00
Vaasan Agilityseura ry

Rally-tokokilpailut 26.10.2024 - Vaasan kennelpiirin mestaruuskisat

Vaasan Agilityseura järjestää Vaasan kennelpiirin rally-tokon piirinmestaruuskisat Vaasassa lauantaina 26.10.

Kisat järjestetään VASin uudessa hallissa osoitteessa Kiilapuistonkuja 4 (Kappelinmäentien ja Välitien risteys).

Tuomarina Pia Kivimäki. 60 koiran koe ALO-MES-luokille. Kilpailuissa on myös joukkuekilpailu.

Osallistumismaksu VAS:n jäsenille 25 €, muille 30 €.

Ilmoittautuminen

  • Ilmoittautumiset 28.9.-10.10. tällä lomakkeella: https://forms.gle/KSqgJv8nXspjhEDB7
  • Paikanvaraus vain linkin takaa avautuvalla lomakkeella ja tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse vastokotiimi@gmail.com
  • Joukkueet: koko joukkue ilmoitetaan 10.10. mennessä yhdellä kertaa tällä lomakkeella: https://forms.gle/SLUH3oDMk3qRihco8
  • HUOM! Jokaisen joukkueessa olevan koirakon pitää täyttää myös koirakkokohtainen paikkavarauslomake.
  • Haku VASin joukkueeseen 15.9. mennessä tällä lomakkeella: https://forms.gle/4MoAHnnUcvS7E4HK7

Kaikki ennakkoilmoittautumiset / paikanvaraukset vahvistetaan ennakkoilmoittautumisajan päätyttyä 11.-13.10. Virallinen ilmoittautuminen Virkussa on suoritettava viimeistään 19.10.2024.

Joukkueiden määrää ja kokoa voidaan rajoittaa kilpailua koskevan koiramäärän (60) puitteissa. Etusijalla ovat piirinmestaruuskilpailuun osallistuvat koirat. Kilpailupaikat vahvistetaan tässä järjestyksessä: 1) piirinmestaruuskilpailuun osallistuvat MES-luokan koirakot, 2) pm-joukkuekilpailuun osallistuvat muiden luokkien koirakot, 3) muut koirakot paikanvarausjärjestyksessä. Joukkueet ja joukkueissa olevat koirakot tulee ilmoitettaessa laittaa siihen järjestykseen kuin ne halutaan valittavan mukaan kilpailuun. Ensisijaisesti jokaisesta seurasta valitaan yksi täysi joukkue ja sen jälkeen 2. jne. joukkue koiramäärän sallimassa laajuudessa.

Tarkemmat tiedot piirinmestaruuskilpailujen osallistumisoikeudesta ja joukkueiden kokoonpanosta löytyvät säännöistä tämän linkin kautta. 

P.S. Hallissa käytetään sisäkenkiä, joten jätäthän ulkokengät ovelle, niin säästetään uutta keinonurmimattoa. Kiitos!

Ajo-ohjeet

Hallin osoite on Kiilapuistonkuja 4, mutta koska katu on uusi niin sitä ei vielä löydy navigaattoreista. Halli sijaitsee Välitien ja Kappelinmäentien kulmassa, liittymä pihaan on Kappelinmäentieltä. Google Mapsista löytyy sijainti nimellä ”Vaasan Agilityseura”. Google Maps -linkki: https://maps.app.goo.gl/TM27UhdzEQ5kFuZSA

Pohjoisesta (Kokkolan suunnasta): aja tietä E8 kohti Vaasaa. Nouse rampille Mustasaari E/Sepänkylä/Purola/Kivihaka ja poistu liikenneympyrän 3. liittymästä Välitielle. Jatka kahdesta seuraavasta liikenneympyrästä suoraan. Aja Välitietä noin 3 km, käänny vasemmalle Kappelinmäentielle ja siitä heti oikealle hallin pihaan.

Etelästä (Seinäjoen suunnasta): aja moottoritietä E12 kohti Vaasaa. Nouse rampille E8 Kokkola/Raippaluoto/Mustasaari ja käänny oikealle Yhdystielle. Aja Yhdystietä noin 650 m, nouse heti ensimmäisestä rampista Melaniemi/Strömberg Park ja käänny oikealle Melaniemen suuntaan Melaniementielle. Aja noin 1,4 km ja käänny liikennevalojen jälkeen Välitieltä oikealle Kappelinmäentielle ja siitä heti oikealle hallin pihaan.

Hallille pääsee myös paikallisliikenteen bussilla! Lähimpänä hallia pysähtyy Liftin linja 5 (pysäkit Välitie/Kappelinmäentie A ja B). Noin 500 metrin kävelymatkan päässä Lidlin lähellä pysähtyvät linjat 1, 2, 4, 4V ja 44 (pysäkit Huutoniementie/Melaniementie ja Huutoniementie/Välitie).

Huomioitavaa pysäköinnistä!

Jotta kaikki pääsemme ongelmitta hallille, huomioithan, että hallin parkkialue saattaa täyttyä.

  • Jos olet paikallinen, pystytkö jättämään oman auton kotiin ja saamaan kyydin kisoihin?
  • Lifti nro 5 pysäkit ovat aivan hallin lähellä, jos tulet ilman koiraa, suosittelemme paikallisliikenteen käyttämistä
  • Järjestä kimppakyyti samalta suunnalta saapuvien kanssa
  • Varaa riittävästi aikaa saapumiseen ja siirtymiseen autolta hallille
  • Voit tuoda tavarasi hallin eteen jättöpaikalle (kantoapua pyritään järjestämään), viedä autosi kauemmas parkkiin ja tehdä lämmittelylenkin autolta koirasi kanssa.

Jos hallin omat parkkipaikat ovat täynnä, suosittelemme seuraavia paikkoja pysäköimiseen:

  • Melaniemen Lidlin parkkialue, Kaarnatie 1. Muista parkkikiekko!
  • Radiotien kentän parkkialue
  • Muistetaanhan pitää parkkialueet siistinä!

Pahoittelemme etukäteen tästä aiheutuvaa vaivaa, mutta yhteistyöllä ja ennakkosuunnittelulla selviämme kaikki ajoissa tapahtumapaikalle!

Koirien ulkoilutus alueella

Noudatattehan varovaisuutta koiria ulkoiluttaessa. Hallin pihasta ei lähde suoraan jalkakäytävää, mutta jalkakäytävälle pääsee nopeimmin kulkemalla hallin pihasta suoraan Kappelinmäentien yli ja polkuja pitkin jalkakäytävälle. Polkuja on tampattu ohitusten helpottamiseksi myös jalkakäytävän suuntaisesti. Koirien jätökset on ehdottomasti kerättävä erityisesti parkkialueilta ja niiden läheisyydestä!

Kisakirje, lähtölistat ja aikataulut

Lisätään tälle sivulle myöhemmin.