19.5.2024 13:54
Vaasan Agilityseura ry

Poissa treeneistä? Myy paikkasi treenipörssissä!

Vaasan Agilityseuran treenipörssikäytännöt on uudistettu. Treenipörssien tarkoituksena on minimoida poissaolot treeneistä tarjoamalla mahdollisuus myydä oma treenivuoro toiselle. Mikäli et pääse omiin viikkotreeneihisi, voit myydä sen treenipörssissä. Treenin hinta ja maksutapa sovitaan myyjän ja ostajan välillä.

Treenipörssejä on nyt käytössä kaksi:

  • VAS agilityn treenipörssissä voi myydä agilitytreenejä. Treenipörssi on vain VAS jäsenille eikä sitä ole tarkoitettu lajikokeiluihin.
  • VAS avoin treenipörssi on kaikille avoin ryhmä, jossa voi myydä muita kuin agilitytreenejä, esimerkiksi rally-toko-, toko-, arkitottelevaisuus- ja pentukurssien treenejä.

Treenien myyjän tulee ilmoittaa valmentajalle poissaolot, kuten aiemminkin. Jos treeni myydään toiselle, tulee valmentajalle ilmoittaa myös, kuka treeneihin tulee. Ostaja on vastuussa siitä, että ostaa oman tasonsa mukaisia treenejä - valmentajat suunnittelevat treenit oma ryhmänsä silmällä pitäen, eikä treenisuunnitelmia ole velvollisuutta muuttaa tuuraajan tarpeita vastaavaksi.

Treenipörssit on rakennettu Facebookiin. Muistathan lukea säännöt ennen ilmoittelua!

VAS agilityn treenipörssi

VAS avoin treenipörssi