8.3.2024 17:00
Vaasan Agilityseura ry

Uuden Vassilan varausjärjestelmä on avattu!

8.3.2024: Vassila Oy:n päätöksellä kuukausikorttien ehtoja muutettu, lue lisää VAS jäsenten edut -otsikon alta!

Vassila Oy on ottanut käyttöön Evaraus-järjestelmän Vassila-hallille. Osoitteesta https://evaraus.fi/vassila pääset helposti varaamaan vuoroja hallista! Treenivuorot maksetaan varausvaiheessa verkkomaksulla.

Kuka tahansa voi varata varausjärjestelmän kautta 30 tai 60 minuutin mittaisia vuoroja hallissa vakiona oleville kolmelle kentälle. Arkisin klo 17-22 ja viikonloppuisin kenttävuokra on 65 €/h, muina aikoina 45 €/h. Varaukset täytyy tehdä vähintään 2 vrk etukäteen, sillä jokaiselle varaajalle lähetetään yksilöllinen ovikoodi. Useamman kentän, koko hallin sekä vähintään 2 kuukauden vakiovaraukset varataan sähköpostitse vassila.varaukset@gmail.com.

Ajo-ohjeet hallille sekä kenttäjaon voit tarkistaa Vassilan sivulta. Hallissa on kolme kenttää:

  • Kenttä #1: Agilitykenttä, käytössä kisaavien viikkoryhmillä. Kentällä on valmis rata, jota ei saa muuttaa. Ratapiirros nähtävillä Vassilan sivulta.
  • Kenttä #2: Agilitykenttä, käytössä alkeisryhmillä, alkeisjatkoryhmillä ja mölliryhmillä. Kentälle saa rakentaa oman radan. Rataa ei tarvitse purkaa vuoron päättyessä.
  • Kenttä #3: Ns. tokokenttä. Tyhjä kenttä esimerkiksi tokon ja rally-tokon treenaamiseen. Välineistö käytettävissä. Kenttä on tyhjättävä vuoron päätteeksi.

VAS jäsenten edut

Talkoopistevelvoitteet suorittaneet Vaasan Agilityseura ry:n jäsenet saavat -15 % alennuksen kenttävuokrista. Myös nämä 30 tai 60 minuutin mittaiset jäsenhintaiset vuorot varataan varausjärjestelmästä vähintään 2 vrk etukäteen. 

Talkoopistevelvoitteet suorittaneet Vaasan Agilityseura ry:n jäsenet voivat myös ostaa kuukausikortin, jonka voimassaoloaikana saa treenata mielin määrin! Kuukausikortista on kaksi vaihtoehtoa: arkipassilla voit treenata arkisin klo 22-17, 24/7-passilla kaikkina vapaina aikoina. Päiväkortin hinta on 50 €/kk, päivä- ja viikonloppukortin hinta 100 €/kk. VAS:n viikkotreenaajille sekä valmentajille korteista -50 % alennus! 

Kuukausikortit ovat voimassa 30 vrk ensimmäisestä varauksesta. Kuukausikortit ostetaan varausjärjestelmästä ja ostohetkellä varataan ensimmäinen treenivuoro (30 min tai 60 min, huom. järjestelmässä oletuksena 30 min). Tämä ensimmäinen vuoro on varattava vähintään 2 vrk etukäteen, mutta sen jälkeen kuukausikortilla voi tehdä varauksia lyhyelläkin varoitusajalla. Huomaathan kuitenkin, että tuntihintaiset varaukset menevät kuukausikorttivarausten edelle. Tämän vuoksi jo lunastetulla 24/7-passilla saa varata aikoja arki-illoilta vain enintään 2 vrk päähän (siis niitä aikoja, joita ei ole tuntihinnoilla myyty). Vassila Oy:llä on oikeus perua ennen 2 vrk aikarajaa tehty kuukausikorttivaraus tuntihintaisen varauksen tieltä.

Kuukausikortilla ja jäsenhinnalla varatut vuorot on tarkoitettu oman koiran treenaamiseen. Kuukausikortilla varatuille vuoroille voi samalla vuorolla tulla maksutta treenaamaan vain toinen kuukausikortillinen, muista treenaajista kaverimaksu on 15 €/hlö/kerta. 

Muista tutustua varausehtoihin ja hallin sääntöihin ennen varaamista!

Kaikkia hallissa treenaavia koskevat Vassilan säännöt. Varausta tehdessä hyväksyt varausehdot, jotka ovat luettavissa varausjärjestelmästä. Kaikki varaukset tulevat näkyviin varauskalenteriin Vaasan Agilityseuran nettisivulle

Jäsenhinnalla tai kuukausikortilla treenaavien tulee noudattaa Vaasan Agilityseuran omatoimitreenaamisen sääntöjä. Johtokunta on päivittänyt myös ryhmissä treenaavien säännöt sekä tarkentanut talkoopistesääntöjä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä vassila.varaukset@gmail.com.