2020-12-14 19:30
Vaasan Agilityseura ry

Avaimen hakeminen omatoimiharkkaamista varten

Jos haluat treenata omatoimisesti hallilla tai kentällä esimerkiksi päiväaikaan, voit hakea omaa avainta käyttöösi. Lue alla olevat ohjeet ja hae sen jälkeen avainta kotisivuilla olevalla lomakkeella http://www.vaasanagilityseura.com/seura/lomakkeet/. Lähetä lomake avainvastaavalle johanna.hietikko-koljonen@netikka.fi.

Avaimen panttimaksu on 50 euroa. Pantti palautetaan, kun palautat avaimen avainvastaavalle. Mikäli avain menee hukkaan, panttia ei palauteta. Saat laskun panttimaksusta sähköpostiisi, kun avainhakemuksesi on käsitelty. Ota yhteyttä avainvastaavaan panttimaksun maksamisen jälkeen, jotta voitte sopia avaimen luovuttamisen ajankohdan.

Huolehdithan, että sinulla on omatoimiharkkaamiseen vaadittava talkoopistemäärä käytössäsi. Talkoopistesäännöt löytyvät kotisivuilta http://www.vaasanagilityseura.com/seura/talkoopistesaannot/.

Mikäli et ole avaimen luovuttamiseen mennessä ilmoittautunut omatoimiharjoittelijaksi ja maksanut omatoimiharkkamaksua tai et ole missään viikkoryhmässä ja maksanut kausimaksua, veloitetaan sinulta omatoimiharkkamaksu avaimen luovuttamisen jälkeen.

Kauden vaihtuessa omatoimimaksu laskutetaan automaattisesti. Avain on palautettava hyvissä ajoin ennen laskuun merkittyä eräpäivää, eräpäivän jälkeen laskua ei voi enää perua. Maksamattomat avainpanttimaksut ja omatoimiharjoittelumaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintään.

Avain on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa kenenkään toisen henkilön haltuun. Avaimesta ei saa teettää kopioita. Avaimen haltijan mukana harjoittelemassa voi kuitenkin käydä sellainen VASin jäsen, jolla on voimassa oleva kuukausi- tai kausikortti tai omatoimiharjoittelumaksu maksettuna.

Rantareviirillä ja Vassilassa voi käydä harjoittelemassa päivisin ja viikonloppuisin aina kun seuran varauskalenterissa on vapaata. Seuran järjestämä toiminta menee aina omatoimiharjoittelun edelle. Maksa varauskalenterimaksu, jos haluat varata itsellesi omatoimista harjoitteluaikaa. Lue lisää varauskalenterimaksusta kotisivuilta: http://www.vaasanagilityseura.com/varauskalenteri-omatoimitreenaajille/

Muista, että jokainen on hallilla ja kentällä vastuussa omasta koirastaan ja sen tekemisistä.

Kysymyksiä avaimesta? johanna.hietikko-koljonen@netikka.fi